Proizvodi

Alu stolarija

Ukratko

Prednosti ALU stolarije su izrazito izražene pri čišćenju i održavanju, samoj statici i izdržljivosti alu prozora. Velika paleta boja zadovoljava sve zahteve moderne arhitekture.

ALU stolarija, velikim izborom boja i elegantnom linijom profila, savršeno se uklapa u moderan dizajn novih građevina, a pošto se može prilagoditi otvorima svih dimenzija i oblika, pogodna je i za renoviranje starih objekata. Zato je arhitekte biraju u ostvarivanju svojih kreativnih ideja.

Stolarija je ranije izrađivana od drveta, koje vremenom propada zbog atmosferskog uticaja, izvija se, pa je potrebno farbanje i mukotrpno održavanje, a prodiranje toplog, ali i hladnog vazduha činilo je da prozori „dišu“, što znači da je izolacija bila loša i trošilo se mnogo energije za zagrevanje i hlađenje prostorija.

ALU stolarija izrađuje se od visokokvalitetnog aluminijuma. Aluminijumski profili odlikuju se malom težinom, velikom čvrstinom, otporni su na koroziju i habanje i trpe sve vremenske uticaje. Okov je takođe od aluminijumske legure, pa može izdržati velika opterećenja i ima dug vek trajanja. Zbog toga je stolarija od aluminijuma pravi izbor u zastakljivanju velikih prostora, izloga, terasa i lođa.

Osim dugog veka trajanja, aluminijumska stolarija, svojim jasnim linijama i visokim stepenom završne obrade, prostoru pruža eleganciju i čini ga luksuznim,.

© Copyright 2023. PVC STOLARIJA. Sva prava zadržana.