Asortiman Proizvoda

Portal PVC i ALU stolarija vam nudi vrhunske proizvode po pristupačnim cenama. Svi naši proizvodi imaju jedinstven dizajn sa najboljom toplotom i zvučnom izolacijom. U toku garantnog perioda imamo obezbedjene rezervne delove i servis u cilju najboljeg funkcionisanja stolarije.

Mi profesionalno pristupamo poslu, od uzimanja preciznih mera, izrade, demontaže stare i konačno montaže nove stolarije u unapred dogovorenim rokovima.

 

POZOVITE NAS, PONUDU ĆEMO VAM URADITI BESPLATNO!

PVC stolarija

Zamena dotrajale drvene stolarije je bitno finansijsko ulaganje. Pri odabiru samog materijala i proizvodjača treba voditi računa o više elemenata. Radimo vrhunske nemačke REHAU profile, staklo je flot 4+16+4, obično, griz, delta. Imamo i niskoemisiona stakla, stopsol stakla.

Detaljnije

Alu stolarija

Prednosti ALU stolarije su izrazito izražene pri čišćenju i održavanju, samoj statici i izdržljivosti alu prozora. Velika paleta boja zadovoljava sve zahteve moderne arhitekture.

Detaljnije

Roletne, komarnici i prozorske daske

KOMARNICI su najefikasnija i najdugotrajnija zaštita od insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala, postojanih i otpornih materijala i vrlo su modernog dizajna.

Detaljnije
© Copyright 2023. PVC STOLARIJA. Sva prava zadržana.